MTV kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MTV

Az MTV dokumentumfilmmel segíti a járványhelyzet miatt lelki gondokkal küzdő fiatalokat

Különleges dokumentumfilmmel hívja fel a figyelmet a tinédzserek járványhelyzet okozta súlyos mentális gondjaira az MTV. A zenecsatornán itthon május 8-án, szombaton 15:05-től látható Each and Every Day című dokumentumfilmben olyan fiatalok szólalnak meg, akik bár lelkileg mélypontra kerültek, de segítséget kértek, és így képesek voltak kimászni a gödörből. Az alkotás célja, hogy a személyes történeteken keresztül a mentális egészségről szóló diskurzus, valamint a segítségkérés fontosságát hangsúlyozza. A téma kapcsán Balatoni József „Jocó bácsi” és a Kék Vonal szakértője is megosztotta a magyar tinédzserek jelen lelkiállapotával kapcsolatos tapasztalatait. 

2021. május 6. 18:46

Új arculat, új tervek az MTVA köreiben

Az MTVA a mai napon jelentette be a teljes arculatváltással járó új elképzeléseit a jövőről. "A közmédia új arculata a rend, a kiszámíthatóság és az együttműködés korszakának kezdete is" - mondta Böröcz István, a közmédiát irányító vagyonkezelő alap vezérigazgatója.

Kulcsszavak: MTVA MTV
2012. július 24. 14:08

Sziget Fesztivál prolongálva

Az idei Sziget  Fesztivál nagykoncertjeinek többségét újra megnézhetik azok, akiknek van MTV Live HD-jük. A csatorna ugyanis 33 országban tűzi műsorára a koncertfelvételeket.

Kulcsszavak: MTV HD Sziget fesztivál
2011. augusztus 17. 10:10

Meseklasszikusok az interneten

A Magyar Televízió archívumának kincsei, klasszikus rajz-, báb- és ifjúsági filmek nézhetők meg az interneten az MTV Online és az Egyszervolt.hu csoport együttműködésében.

2009. március 26. 13:57

Lezárul az m1 és m2 kísérleti HD-sugárzása a MinDig TV platformon

Az Antenna Hungária (AH) a mai nappal lezárja az m1 és m2 csatorna kísérleti HD-sugárzását a MinDig TV földfelszíni digitális platformon. Az AH az MTV kedvező döntését várja arról, hogy szerződött partnerként csatlakozik a platformhoz.

Kulcsszavak: Antenna Hungária MTV
2009. február 28. 14:21

Kalózvideóból legális hirdetési jövedelem

A Music Televisiont birtokló Viacom eddig agresszív perekkel próbálta elkerülni az elkerülhetetlent, vagyis videói internetes terjesztését. A cég most felismerte stratégiája kivitelezhetetlenségét és 180 fokos fordulattal úgy döntött, inkább engedélyezi a megosztást, ám leszedi saját hasznát.

Kulcsszavak: MySpace MTV
2008. november 5. 08:21

MTV: online közvetítés az olimpiáról

A holnap kezdődő pekingi nyári játékok ideje alatt óriási érdeklődésre számítanak aTelesport.hu szerkesztői, akik olimpiai különszámmal is készültek.

Kulcsszavak: olimpia MTV
2008. augusztus 7. 11:01

Civilszervezet bírálja a Viacomot az MTV-anyagok miatt

Az egyik leghíresebb elektronikus jogvédelmi szervezet, az Electronic Frontier Foundation (EFF) élesen bírálta a Viacomot a zenei videók YouTube-ról történt eltávolítása miatt, szerintük az óriáscég tévesen ítéli meg a helyzetet.

Kulcsszavak: Viacom YouTube MTV
2007. február 15. 22:20

Videóletöltő szolgáltatást indít az MTV

Egyes részletek helyett a jövőben teljes műsorokat és videóklipeket lehet majd letölteni az MTV oldalairól, fény derült arra is, miért töröltette műsorait a vállalat a YouTube-ról.

Kulcsszavak: YouTube zene MTV
2007. február 15. 07:12

A héten nyit az MTV zeneáruház

Hat hónappal a bejelentés után, május 17-én végre valóban beindítja Microsofttal közösen kialakított „Urge” zeneletöltő szolgáltatását az MTV zenetévé-társaság.

Kulcsszavak: zene e-commerce MTV Microsoft
2006. május 16. 08:45

Internetes zeneszolgáltatást indít az MTV és a Microsoft

Az MTV zenei tv-csatorna többéves tervezés és hosszas találgatások után bejelentette, hogy jövőre ténylegesen online zeneletöltő szolgáltatást indít, együttműködésben a Microsofttal.

Kulcsszavak: MTV Microsoft onlineszolg zene
2005. december 13. 21:18

Az MTV 49 millió dollárért felvásárolta az iFilm-et

Az MTV 49 millió dollárt fizetett az online videó-tartalom szolgáltatásához szoftvereket fejlesztő iFilm-et, így készülve az internetes fizetős letöltések bevezetésére.

Kulcsszavak: film +céginfo onlineszolg MTV
2005. október 15. 15:58

Az LG szponzorálja az MTV 2005-ös zenei díjkiosztó gáláját

Az LG Electronics, az elektronikai, informatikai és kommunikációs ipar prominens szereplője hivatalos szponzorként támogatja a november 3-án, a portugáliai Lisszabonban megrendezésre kerülő MTV Europe Music Awards 2005 díjkiosztó gálát.

2005. szeptember 30. 20:06

Közös MTV Warner videoklip-kínálat mobilra

A Warner Music Group és az MTV közösen hoz létre rövidített videoklip montázsokat, melyek kifejezetten mobiltelefonok tartalomszolgáltatására készülnek.

2005. szeptember 27. 11:03

Meghosszabbították a két országos kereskedelmi csatorna koncesszióját, jöhet az MTV közéleti csatornája

A médiahatóság öt évvel meghosszabbította az RTL Klub és a TV2 koncesszióját, valamint nyilvántartásba vette a Magyar Televízió közéleti csatornáját - erősítette meg az MTI értesülését több testületi tag szerdán.

Kulcsszavak: RTL TV2 MTV
2005. július 21. 08:30

MTV-műsorok élőben mobilon

Július első napjaiban kezdi meg a Magyar Televízió (MTV) műsorainak élő közvetítését a Pannon GSM és a T-Mobile.

2005. július 4. 11:30

Az MTV-n mutatja be az Xbox 2-t a Microsoft

A Microsoft bejelentette, hogy május 12-13-án az MTV-n egy tv-műsorban mutatja be először a nagyközönségnek következő generációs Xbox játékkonzolját.

Kulcsszavak: MTV Microsoft játék Xbox
2005. április 12. 19:05

Az MTV is beindítja saját online zenei szolgáltatását

A közelmúltban hasonló bejelentésekkel előálló nagy cégeket, például a Sony-t követően most az MTV-ről is olyan hírek keltek szárnyra, hogy saját internetes zenei szolgáltatás beindítását tervezi.

Kulcsszavak: MTV onlineszolg zene
2004. május 9. 11:00

Az interaktív rádiós

A Petőfi rádió programjában minden csütörtökön este tíz órától hallható egy számítógépes rádióműsor, immáron több mint hét éve. Aki egyszer is belehallgat a Modem idők talkshow-ba, szinte biztos, hogy törzshallgatójává válik...

A műsor készítője a folyamatosan kísérletező Szilágyi Árpád.

2002. november 2. 23:33

Garázdák a királyi tévé weboldalán

Számítógépkalózok jártak a Magyar Televízió webkiszolgálóján. Az ismeretlen garázdák a www.mtv.hu nyitóoldalán az FBI-t, az Egyesült Államokat és Magyarországat gyalázzák. A deface végrehajtói az iszlám kultúra iránti nagyobb tiszteletet követelnek.

2001. november 14. 17:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10