Torino 2006 - Téli olimpia a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2006. február 10. 13:16
A torinói Téli Olimpia ideje alatt, 2006. február 10 - 26 között a Vodafone ügyfelei újabb mobil tartalomszolgáltatásokat vehetnek igénybe a Vodafone live!, valamint a Mobilhírnök SMS és MMS szolgáltatások keretében. A tematikus olimpiai SMS és MMS hírszolgáltatást valamint a Torino 2006 mobil microsite-ot a Vodafone a Magyar Távirati Irodával közösen alakította ki és üzemelteti.
A Vodafone live!-on a Vodafone ügyfelei 16 napon keresztül folyamatosan követhetik nyomon a Téli Olimpia legfrissebb híreit és eredményeit. A legfontosabb torinói információkon kívül a szolgáltató napról-napra változó, letölthető, színes háttérképeket is kínál az olimpia legjobb fényképeiből válogatva.

E kiemelt sportesemény egyedülálló mobil hírszolgáltatása az üzenetenként 6 képet és rövidhírt tartalmazó Olimpiai összefoglaló MMS szolgáltatás, amely képekkel illusztrált szöveges üzenetben tájékoztat a legfontosabb torinói hírekről és eredményekről napi rendszerességgel. (Megrendeléshez a 1744-es számra kell SMS-ben elküldeni: R OLIMPIA MMS)

Az Olimpiai színes hírek SMS megrendelésével a Vodafone ügyfelek a Téli Olimpia legmeglepőbb és legérdekesebb híreit kaphatják meg naponta a mobil telefonjukra 16 napon keresztül. (Megrendeléshez a 1744-es számra kell SMS-ben elküldeni: R OLIMPIA SZINES)

A Vodafone és a Magyar Távirati Iroda együttműködéseként létrejött olimpiai mobil tartalomszolgáltatásokról további információ a www.vodafone.hu weboldalon és a Vodafone live!-on a Sport oldalon található.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59