MTV-műsorok élőben mobilon

forrás Prim Online, 2005. július 4. 11:30
Július első napjaiban kezdi meg a Magyar Televízió (MTV) műsorainak élő közvetítését a Pannon GSM és a T-Mobile.

Az együttműködés nyomán az országos és körzeti hírműsorok, a nemzetiségi és egyházi műsorok, sport- és gazdasági hírek mellett számos vitaműsor és kulturális program is felkerült a mobillistára. Az MTV két csatornájának összesen 26 adása "fogható" például a PannonW@P Mobil Videó menüpontja alatt, és tekinthető meg az eredetivel azonos időpontban a mobil szélessáv biztosította gyors adatátvitelnek köszönhetően, így többek között a Híradó, a Telesport magazin, a Nap-kelte, A szólás szabadsága és az időjárás-jelentés.

Az MTV műsorainak megtekintéséhez wap-hozzáférés, valamint megfelelő videostreaming technológiával rendelkező készülék szükséges. A szolgáltatás jelenleg a következő mobilkészülékekkel érhető el: Nokia 6170, Nokia 6230, Nokia 6230i, Nokia 6260, Nokia 6630, Nokia 6680, Nokia 7610, Nokia 9300, Sony Ericsson K500i, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson P800, Sony Ericsson P900, Sony Ericsson P910i. A Pannon GSM előfizetői az első héten ingyenesen tekinthetik meg a műsorokat.

A szükséges beállításokról a www.mobilszelessav.hu oldalon található információ.

A T-Mobil szintén a köztévé műsoraival bővítette szolgáltatását. A T-Mobile 3G WAP-portálján elérhető multimédiás tartalmak:

  • Mobil Tv
  • TV2: Jóban Rosszban, Aktív, Napló,
  • RTL Klub: Barátok közt, Fókusz, Autómánia, Heti Hetes
  • MTV: Napkelte, Híradó, Regionális Híradók, Sporthírek, A szólás szabadsága, Kékfény, Kultúrház
  • Budapesti forgalomfigyelő kamerák
  • Videoklipek: Lionel Richie, NOX, Emilio, Megasztár, Neotones, Republic, Mozielőzetesek, Színházajánló, Sport, Humor, 3D játékok Garfield és barátai, Garfield rövidfilmek, jelenetek a Jégkorszak című rajzfilmből, Karaoke, Erotika

Új közösségi platformmal hóditja meg a magyar milliárdos vállalkozó a világot

2004-ben költözött Írországba, majd a világ számos pontján is élt Joe Bitter, vagyis Bitter József. A 76 országban működő E-commerce vállalkozásairól ismert magyar származású üzletember korai kriptovaluta portfóliójával emelte új dimenzióba a karrierjét. Noha a vállalkozó ma már elégedetten dőlhetne hátra, Bitter Józsefnek mégis van egy szívügye: szeretne luxustermékeket elérhetővé tenni a vásárlók legszélesebb körének, és egyben a legmagasabb profitot garantálni az eladóknak, ezért egy új elveken működő közösségi platformot fejlesztett ki.

2023. szeptember 23. 15:59

Technológia-imádó vállalkozó anyuka Az Év Marketingese

A veszprémi Sóskuthyné Mészáros Mira lett Az Év Marketingese. A fiatal vállalkozónő példátlan gyorsasággal alkalmazza a legújabb technológiai újdonságokat a marketingjében, mellyel kiemelkedett a piaci versenyből. A 16. Marketing Szuperkonferencia keretében megrendezett verseny, idén először élő online közvetítésen is követhető volt a Facebookon.

2023. szeptember 23. 13:55

Búvárkodásra is alkalmas prémium okosórával bővült a Huawei magyarországi kínálata

Búvárkodásra is alkalmas okosórát hozott a Huawei hazánkba. A luxusórák formavilágát idéző WATCH Ultimate 100 méteres mélységig vízálló, precíz navigációs rendszerrel szerelték fel, és kifejezetten strapabíró anyagokból készült. Az óra átfogó egészségkövető funkciókkal, többek között EKG-méréssel és stresszfigyeléssel is rendelkezik. A HUAWEI WATCH Ultimate egyaránt kompatibilis Android és iOS okostelefonokkal.

2023. szeptember 23. 12:10

Hajlítható élmény a Try Galaxy segítségével

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok  felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

2023. szeptember 23. 10:23

Frissítették a Samsung Try Galaxy programot

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok  felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

2023. szeptember 23. 07:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59